In Memoriam - Manege de Gagel

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

In Memoriam

Paarden

SWEET FOREST FIESTA:
Vader: Queenswood Solomon keur,
Moeder: Katric Can-Can
(Fokster: Drs. Mw Joke van Roon-Vogelzang uit Utrecht)

Geboren 1 April 1984, gestorven 24 Oktober 2014

Lieve kinderen en volwassenen die haar ook hebben gekend:

het doet heel veel pijn jullie te moeten mededelen, dat wij vanochtend 24 oktober 2014 Fiesta liggend in haar stal aantroffen. Zij kon niet meer opstaan en schokte met haar hoofdje. Daarom hebben wij de dierenarts erbij gehaald. Die heeft haar nog morfine en kalmeringsmiddelen gegeven in de hoop dat zij hiervan zou opknappen.

In de middag verslechterde haar toestand zeer. De dierenarts is weer terug gekomen en zei, dat er niets anders meer over bleef, dan haar te laten inslapen. Waarschijnlijk heeft Fiesta een hersenbloeding gehad.

Gelukkig was ze niet alleen: Muriel, Aimee, Jeanine, Carin, Suzanne, Dina en Joke hebben haar bijgestaan in haar laatste uren. Ook de fokster Joke van Roon die haar elke jaar trouw bezocht was bij haar aanwezig.

27 jaar lang is  Fiesta in ons bezit geweest en een van onze meest betrouwbare lespony's, waar heel veel kinderen met plezier op hebben leren rijden. Ook Aimee en Muriel toen ze nog klein waren.

Deze buitengewoon brave pony zal altijd in onze herinnering blijven!  

SOERAJA:

Geboren: 1990 - Gestorven: 2 Augustus 2010

17 jaar lang was Soeraja een van de meest geliefde manegepony's.  Soeraja is hoefbevangen geweest en dit is weer terug gekomen. Ondanks dat wij alles hebben geprobeerd mocht het niet baten. Vrijdag 30 Juli 2010 had zij zo veel pijn, dat het niet juist was haar nog verder te laten lijden. Soeraja was voor ons en voor jullie een bijzonder lieve pony.

ZIJ HEEFT VELEN VAN JULLIE GEDRAGEN - EN NU DRAGEN WIJ HAAR VOOR ALTIJD IN ONS HART!

MISS AVANTI (WEILANA)

5 Oktober 2008: Naar het Drents Paardenrusthuis
Met een gerust hart hadden wij onze trouwe ouwe Missi (28 jaar) in het Drents Paardenrusthuis achtergelaten. Het zag er overal keurig verzorgt en zeer schoon uit, veel ruimte en veilige stallen en omheiningen. Zoek je ook voor je oudere paard een keurig onderkomen, dan is dit een aanrader.

31 December 2010: Met pijn in ons hart hadden we Miss Avanti moeten laten inslapen. Zij was 30 jaar oud.

NKIMA           

ROMY                                                                          SHEILA:


Helaas hadden wij moeten vernemen, dat onze lieve trouwe Sheila Zondag 15-05-2011 is ingeslapen. Een koliek was haar fataal geworden. Gelukkig heeft zij nog diverse mooie jaren naar haar manegewerk mogen genieten van een heerlijk leventje. 22 jaar oud is ze geworden.
QUEENIE:

Vraag het niet -
mijn box is leeg, zoals je ziet.
Ik had hele lieve baasjes
en kreeg alles op zijn tijd,
en wist dan ook heel zeker
zij wilden mij nog lang niet kwijt.
Maar uit ondragelijk lijden
ben ik dan toch bevrijd.
Heel rustig ben ik heen gegaan
dankbaar om wat voor mij is gedaan.

TADANO:

Na alles te hebben geprobeerd (op speciaal beslag met rubber zooltje, veel rust) en er volgens de dierenarts geen herstel meer mogelijk was, hebben wij met droefheid in ons hart afscheid moeten nemen van Tadano op Vrijdag 21 september 2012. Hij is maar 16 jaar geworden. We voelen ons gesterkt door jullie lieve medegevoel voor ons bij het afscheid nemen van hem. Bedankt! (Foto beneden rechts Tadano als veulen met zijn moeder Kalimba.)                                                                                                                                                                             

VIVALDI

Geboren 1995, ingeslapen 10 April 2013

Met veel pijn in ons hart moesten we helaas afscheid nemen van onze trouwe pony VIVALDI (18 jaar jong). Zoals jullie wel weten is Vivaldi de laatste jaren steeds kreupel geweest. Ondanks dat wij alles hebben geprobeerd mocht het niet baten. Het zou niet juist zijn geweest haar nog langer te laten lijden. Woensdag ochtend 10 April 2013 is Vivaldi heel rustig ingeslapen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu Mijn titel pagina-inhoud